zondag 8 november 2009

Kerst kaartje




Hallo iedereen.....

Oooh ben zo happy...
Gisteren ben ik zowat heel de dag op pad geweest met mijn moeder. We zijn om half negen in de ochtend al van huis gegaan op weg naar Harols in Rotterdam.
Jippie jippie jheee, om daar copic markers te gaan halen, een set van maarliefst 54stuks. Ik ben er ook echt super blij mee!! Toen we daar klaar waren hup door naar Doe@Ding te Spijkenisse.... Daar gaf Nicole Vekooyen een demo met de copic en de airbruch.(prive met drie pers tegelijk) Dus heb nu goede uitleg gekregen van hoe en wat! Whaa wat is dat een geweldige winkel. Heb daar natuurlijk ook nog het nodige gescoord... kon het echt niet laten. Een stempel van Magnolia, 2stempels van Greating Farm, magnolia papier, papier van basic grey en 3 zakjes met bloemen. Had nog veeeel meer kunnen zijn, maar eens houd het op in je portemonee hahaha. Na de demo kregen we nog een verrasings tasje mee, daarop zat een nummer op waar je ook nog eens kans maakt op de airbruch ben benieuwd! hihihi ook die heb ik al een tijdje hier binnen staan, heb ik van mijn mannetje gekregen toen we in creatief centrum te Heesch waren. Jaja hier doen we het gewoon andersom eerst de airbrusch en dan de copic markers.
Tjeetje wat jeukte mijn handen gisteravond zeg,wilde gelijk een kaartje gaan maken.
Dit is het geworden! Heb gelijk maar een kaartje gemaakt voor de uitdaging November op de club van Tiets.

Nou ik wens iedereen nog een hele fijne zondag, hier staat niet veel in de planning dus ik ga lekker freubelen vandaag.... met de copic markers natuurlijk!!


Veel Liefs, Jolanda

9 opmerkingen:

  1. Wat moet jij de een super fijne dag hebben gehad gisteren zeg!! leuk zo een dagje scrapshoppen! je kaart is prachtig geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je kaartje is super, erg leuk! En veel plezier met je nieuwe spulletjes, maar dat gaat vast wel lukken denk ik.
    Groetjes van Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  3. je hebt een ontzettend mooi kaartje gemaakt en ook het stempeltje is helemaal geweldig.
    En winkelen is altijd leuk maar idd ook daar moet je een budget voor opstellen anders raakt het einde zoek denk ik.

    groetjes sandra


    mischien tot ziens op mijn bloggie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. joh dat is nog eens een lekker dagje shoppen, maar je kaart is al prachtig geworden met je nieuwe spullen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh meid, hij is prachtig geworden. Wat super dat je zo lekker hebt gewinkeld. Dat zou ik ook wel willen, zulke copics, maar ik ben eigenlijk net pas begonnen met mijn Derwent verzameling, dus ik moet het eerst hier nog maar even mee doen, haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Whooo net of er een storm over komt waaien, wat 'n schitterend verhaal.Je bent wel overal geweest en het nodige gescoord zo te horen.Heel veel plezier met je nieuwe aanwinst.

    groetjes tiny

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Zo zeg Jolanda wat leuk! Een heerlijke dag moet jij ook hebben gehad! Veel plezier met je copics en je andere sulletjes! Grappig ja dat je de airbrush eerder had....
    Je uitdagingskaart vind ik prachtig! Mooi papier en een superleuke stempel!

    Groetjes, Loes

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Er is niets leuker dan jezelf trakteren op leuke hobbyspullen. Wij kunnen daar toch allemaal zo blij van worden... Je kaartje is super top

    BeantwoordenVerwijderen