donderdag 19 november 2009

Cadeau doosjesHallo,

Afgelopen zondag naar de Krea@Doe geweest.... Oooh wat was het weer gezellig, en weer veel gekocht!
Nou sta ik rustig een paar nieuwe copic markers uit te zoeken, wordt er ineens op mijn schouders getikt.... draai me om staat Nicole ineens voor me neus. Dus gezellig een babbeltje en wij weer verder. Het was tijd om mijn nicotine gehalte op pijl te houden.......tijd voor een sigaretje dus ik naar buiten... komt Jacquline ook naar buiten voor haar nodige nicotine. Samen staan te kletsen met een peukie erbij!
Maar goed wij weer verder snuffelen of er nog iets te scoren was. Kom ik Angelique tegen..... die zat te demonstreren met de copic markers. Wat kan die meid geweldig kleuren en weer gezellig een babbeltje. Ik loop een stukje verder komt de Magnolia stand. Kon het niet weer staan om niet naar nieuwe stempels te kijken natuurlijk. Nou zocht ik een stempel en kon die niet vinden..... dus ik vraag aan de dame achter de kraam of ze die nog had. De dame komt gelijk achter de kraam vandaan om even voor me te kijken. Ik kijk haar nog eens een keer goed aan, denk bij me zelf wat heb jij toch een bekend koppie..... Was het Monique Lokhorst en weer een gezellig praatje.
Geweldig als je zoveel mede bloggers tegen komt op een beurs. Nu ik een aantal mensen ben tegen gekomen heb je er gelijk een heel ander beeld van die persoon zelf.... ik vond het wel heel erg gezellig dames.

Maar nu een over mijn doosjes.... Monique had een paar doosjes gemaakt voor op de Krea@Doe. Ze vertelde me dat ze de basis van de doos maakte met de sjablonen voor vouwdozen. Ik dacht bij mezelf... die moet ik ook nog ergens hebben liggen en ik gaan kijken.... thada jahoor ik had er nog. Vond de dozen zo leuk dat ik er ook mee aan de slag ben gegaan. Dit is het resultaat geworden.
Ik vind ze zelf beide wel errug leuk geworden en zal er zeker nog meer gaan maken. Een cadaubonnetje erin en je heb toch een geweldig kadootje voor iemand.
Ben benieuwd wat jullie er van vinden dames?

Groetjes,Jolanda

13 opmerkingen:

 1. Jeetje Jolanda, ik vind ze helemaal super joh, heb je daar een malletje van????

  groetjes Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een leuk doosje Jolanda en ja altijd leuk om bloggers te ontmoeten op zo'n beurs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik vind je doosjes helemaal super!!! tjee wat leuk om je in het echt te hebben leren kennen, en lekker even gebabbeld!! bedankt voor je lief compliment, heb je vragen dan mail je me maar hoor!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dat schitterende doosje is al een kadootje op zich

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat en schitterende doosjes!!echt heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi jolanda, jammer dat ik je niet gezien heb, ik stond er namelijk ook.
  Ik vind je doosjes erg mooi, geweldige kleuren.
  Tja, het blijft een verslaving om met de copic in te kleuren, ik heb ook nog een paar kleuren gekocht.

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind ze beide prachtig,mooie kleuren gebruikt en papier,zo dus jij had een gezellige geslaagde dag,altijd fijn zulke dagen,fijne avond,groetjes Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je doosjes zijn echt schitterend, heel mooi! Ik vond het ook leuk om je in het echt te ontmoeten.
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 9. hoi!

  wat een ontzettend lieve en mooie doosjes!!!

  groetjes mildred

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi hoi nou hier ben ik hoor je mag zelf ook niet klagen he over mooie kaartjes gesproken ik vind deze doosjes top meis !!! en ik ben ook op kreadoe geweest alleen op vrijdag leuk he die magnolia ja ik heb er aardig wat gescoord zoals je al hebt gelezen nou ik ga voor je aan de stempel en word ook volger van jou hoor !!
  groetjes Cora

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De doosjes zijn erg leuk met schattige stempeljes.
  Groetjes Anneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hallo Jolanda,

  De doosjes zijn toch helemaal geweldig geworden. Leuk om kado te krijgen. Voor mij hoef je er niets in te stoppen. De kleuren zijn super!

  Veel liefs,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen