vrijdag 1 april 2016

Skets challenge


We genieten sinds de Challenge groep op Facebook nog beter van de Challenge. We zien alle voorbeelden het leeft nu nog meer sinds we de groep hebben. We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn er over als wij dat zijn! En dan nu de nieuwe Challenge van April.Deze keer hebben we voor en Shape Art mal gekozen. Want deze kun je erg leuk opbouwen met een sketch. Je kunt er een foto of afdrukje bij combineren. 

Natuurlijk heb ik als Dutch Doobadoo meisje er al een voorbeeld mee gemaakt om jullie te inspireren:En dit is mijn uitwerking van deze sketch geworden.Om mijn kaartje af te werken heb ik ook weer div. snijmallen gebruikt
Hier alles op een rijtje voor jullie


Voor de liefhebbers ik heb mijn mo manning ingekleurd met 'l Aquarelle van Sennelier 
Huid: tattered rose
Haren: 205
Grijs: 707 en 443
 Blauw: 302
Schaduw grond 205  rondom het plaatje 707

Je kunt meedoen met onze challenge tot eind april 2016 door een foto van je creatie te plaatsen in onze Dutch Doobadoo Challenge groep op Facebook.


Heb je geen Facebook dan kun je een foto van je creatie inclusief je naam te mailen naar: joyce.martens@noortje-design.nl.

En natuurlijk hebben we aan deze challenge ook weer een leuke prijs verbonden. We kiezen na 30 april met random de winnaar (wel zo eerlijk, dan maakt iedereen evenveel kans) en de winnaar krijgt van ons een Dutch Doobadoo prijzenpakket.    

We hopen dat jullie allemaal mee doen met de Dutch Doobadoo Challenge. 
Heel veel succes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten