zaterdag 27 februari 2010Hoi blogdinnetjes,

Dit kaartje heb ik van de week al gemaakt maar had helaas nog geen tijd gevonden om het aan jullie te laten zien!!
Het schitterd een beetje op de foto, sorry maar kreeg hem helaas niet beter erop. Komt door het lint denk wat erop zit.
Het papier is van Basic Grey de serie Lemonade, lekker in de vrolijke kleurtjes. De stempel is van Wiff of Joy en heb ik gekleurd met disstres inkt. Verder een lintje en wat roosjes en vondt het genoeg. Het papier is al druk genoeg dus niet te veel toespas op mijn kaartje!!

Wens iedereen nog een heel fijn weekend en tot de volgende keer maar weer!!

Veel Liefs,Jolanda

woensdag 24 februari 2010

Twist Top BoxHoi,hoi,

Zo het feestje kan beginnen, Giovanni heeft vanmiddag een kinder feestje van zijn lieve vriendinnetje!
Ze hebben bij elkaar op de voorschool gezeten, ondanks dat ze nu beide op een andere basisschool zitten zijn ze nog steeds dikke maatjes en spreken ze regelmatig nog met elkaar af om te komen spelen. Geweldig toch al zo'n tijd samen hihih! Je mag echt niets over zijn vriendinnetje zeggen hoor!! Hihih hij is helemaal verliefd op haar zegt hij dan en wil met haar gaan trouwen.
Wat een leuk onderwerp zeg onder die kinderen van 6 jaar!!
Maar bij een feestje hoort natuurlijk wel een kadootje en heb ik deze Twist Top Box voor haar gemaakt. Ze wilde graag centjes zodat ze zelf een groter cadeau kon gaan kopen hihih helemaal zo dom nog niet toch!!
Papier is van Basic Grey en de stempels van Magnolia. Deze heb ik gekleurd met de copic markers.
Ik heb er twee doorkijk vensters ingemaakt met behulp van een Nesabilitie. Aan de binnenzijde heb ik mica geplakt. Een envelopje gemaakt om de centjes in te stoppen.
Een zakje met lekkere spekjes er nog ingestopt en de centjes in het enveloppie.
Lets Party zullen we maar zeggen!!Bedankt weer voor het langkomen en alle lieve reacties die jullie achterlaten voor mij. Vindt het altijd weer zo leuk om te lezen. Doet een mens toch goed!!

Liefs,Jolanda

vrijdag 19 februari 2010

SCCB#4Dit kaartje heb ik gemaakt naar aanleiding van de sketch op Scr@pcards Challengeblog. Deze keer is de sketch verzorgd door Joke beter bekent als Musje die helaas het werk voor deze challenge blog naast haar heeft gelegd. Joke bedankt voor alles wat je hebt gedaan en deze geweldige sketch.

Het papier is van S.E.I genaamd Juliette. Het afdrukje weer eens met de copic markers ingekleurd. De blaadjes gemaakt met mijn nieuwe Martha Stuward pons net zoals de vlinder. Wat bloemen, brads en een plakpareltje en Whalha dat was ie weer.

Ik wens iedereen een heel fijn weekend met veel creatieve bezigheden!!
Bedankt weer voor het langskomen en tot de volgende keer weer.

Veel Liefs, Jolanda

donderdag 18 februari 2010

Happy Birthday to You!
Dit kaartje heb ik gemaakt voor In2Stamps challenge. Je moet een kaartje maken met onderstaande skets en er een stempel van In2Stamps op gebruiken. Wat hebben ze geweldige stempels zeg!!
Het afdrukje heb ik met Disstres inkt ingekleurd en met de Nestabilitie Classic Schalloped circles uitgestanst. De bloem met de bekende Retro Flower pons gemaakt en met stikkels bewerkt.... helaas is dat niet zo goed te zien op de foto.
Het is een eenvoudige skets maar wel met een heel leuk resultaat vind ik zelf HIhI!!
Ben dan ook erg benieuwd wat jullie er van vinden!!
Bedankt weer voor het langskomen en jullie lieve reacties!!

Groetjes Jolanda

donderdag 11 februari 2010

Kraam kadootje.....


Hallo,

Dit kraam kadootje heb ik gemaakt voor de dochter van een vriendin van mijn moeder.
Ze hebben heel veel gedokterd om zwanger te raken en dat wilde maar niet lukken. Haar eerste zwangerschap liep af met een miskraam. Daarna wilde het maar weer niet lukken. Na een hele tijd hadden ze d'r na heel veel moeite erbij neer gelegd samen zonder kinderen verder te gaan. Na enkele maanden kwam het grote nieuws dat ze spontaan zwanger was geraakt .... jullie snappen natuurlijk wel hoe blij ze hier mee zijn en iedereen om hen heen. We weten al dat het een jongetje gaat worden hihih ze kon het niet voor zich houden ... maar voor mij was het wel makkelijk natuurlijk het moest iets in het blauw worden.
Ze kan ieder moment bevallen van hun zoontje, dus spannende tijden voor hun... en opa & oma natuurlijk!De Koker heb ik gemaakt van mica. De onderste deksel zit er aan vast ... het bovenste deksel kan er af. Het afdrukje op de label is een kleurplaat die ik heb verkleind en gekleurd met de Copic markers. Afgewerkt met blauwe en witte bloemen, een lintje en kantje en wat strassteentjes. Nou is het een leuk kadootje geworden of niet?
Ben benieuwd wat jullie er van vinden dames.

Hier barst morgen in KAAIENDONK het carnavalsfeest los .... 5 dagen Leut. Dus ik zal de komende dagen geen tijd hebben om kaartjes te maken. Voor iedereen die gaan carnavallen zet je beste feestmuts op en heel veel plezier! ALAAAAAFFF.

Veel liefs, Jolanda

zondag 7 februari 2010

Happy BirthdayJajaaa jullie zien het goed deze keer eens geen stempeltje van magnolia
gebruikt hihi, maar van In2stamps die ook hele leuke stempels hebben vind ik zelf.
Ingekleurd met Distress..... het was een hele klus en ben er ook best lang mee bezig geweest eerlijk gezed. Valt toch nog wel effe tegen als het prielwerk wordt.
Papier heb ik eens van de beurs meegebracht en weet het merk helaas niet meer.
Het afdrukje heb ik uitgestanst met de Nesabilitie label 4.
Ik heb het kaartje deze keer bewust niet aangekleed met bloemen..... kan ik hem ok altijd nog voor de heren/jongens gebruiken. Mis ze ook eigenlijk helemaal niet!!
Ben benieuwd wat jullie er van vinden.

Gisteren ben ik met m'n moeder naar de beurs in Rijswijk geweest en weer een aantal bloggers tegen gekomen. Vindt het altijd wel heel leuk om ze in het eggie te ontmoeten.
Nou ik ga weer gauw verder aan mijn projectje.... hoop het van de week klaar te hebben dan zal ik het aan jullie showen hihi!!
Bedankt weer voor het langskomen en tot van de week.

Groetjes,Jolanda

vrijdag 5 februari 2010

Magnolia freekHoihoi,

Hier weer een kaartje met Tilda.... uhhhm vind ze zo schattig dat ik telkens toch weer naar de magnolia stempels grijp.
Beetje besmet door magnolia denk!!
Dit kaartje heb ik gemaakt voor de uitdaging van februari op de club van Tiets
Het papier is wederom ook van magnolia en de bloemen heb ik met de retro pons gemaakt
Heb haar met de copic's gekleurd.

Bahhh bahhh hier regent het weer eens.... een goede reden om dus lekker binnen te blijven en aan de knutsel te gaan!
Ik wens iedereen een heel fijn weekend!!
Bedankt voor het langskomen en al jullie lieve reacties!!

Liefs,Jolanda